Boka plats i musteriet

Årets sista inlämning av äpplen är lördag 7 oktober kl 10-14. Hämtar gör du en annan dag, enligt överenskommelse med oss. Det är sista chansen, sedan stänger vi för säsongen. Boka via SMS till 070-517 2551 med namn och vikt. Minst 20 kg. Vi kan inte garantera hur stor volym som helst pga tillgång på emballage. Vi återbekräftar till dig. Äpplena ska vara nyplockade och fasta. Vi tar inte emot sommaräpplen. Observera att du hämtar en annan dag enligt överenskommelse med oss.

_ _ _ _

Nedanstående gäller fram till 27 september för ordinarie bokningar i vårt bokningssystem:

Boka om du vill lämna in på morgonen eller vid lunch.

Du hämtar vanligen musten  samma dag. Du får tillbaka must av din egen frukt.
Ring oss i förväg om du har långt att resa och vill vänta på gården tills din must är klar. Då kan vi komma överens om en annan inlämningstid med dig, så din väntetid blir så kort som möjligt!

En normalfylld papperskasse med äpplen väger ungefär 10 kg.
Vi hanterar inte stora lådor eller överfyllda kassar.

Du måste alltid ha med dig minst 20 kg. Det går bra om det skiljer max 10 kg från din uppskattade mängd. Överskott får du ta med dig hem igen. Du betalar alltid för mängden must du får med dig hem.

Välj om du vill ha musten i 3-liters bag-in-box eller på 33 cl flaska. Vi kör Bag-in-box på måndagar, tisdagar och torsdagar och flaskor på onsdagar.

Väljer du flaska kan du få en egendesignad etikett i färgtryck. Mycket tjusigt! Skicka oss en bild via e-post (info@mittmusteri.se) på hur du vill att etiketten ska se ut, eller en bild som du vill ha på etiketten, så gör vi ett förslag som vi kan titta på när du kommer. Uppläggningsavgift 100 kr.

I Bokningssystemet ser du vilka dagar vi har öppet. Observera att det är olika dagar för flaska och Bag-in-box.

Boka plats i bokningssystemet.