Boka plats i musteriet

Boka plats
Klicka på ”Boka plats” ovan.

Boka plats i bokningssystemet.

Boka om du vill lämna in på morgonen eller vid lunch.

Du hämtar vanligen musten  samma dag. Du får alltid must av din egen frukt.
Ring oss i förväg om du har långt att resa och vill vänta på gården tills din must är klar. Då kan vi komma överens om en annan inlämningstid med dig, så din väntetid blir så kort som möjligt!

En papperskasse med äpplen väger ungefär 10 kg. Det gör inget om din uppskattade mängd inte stämmer perfekt, men det är bra för oss att få en uppfattning om ungefär hur mycket som kommer in per dag. Du betalar alltid för mängden must du får med dig hem.

Välj om du vill ha musten på 33 cl flaska eller i 3-liters bag-in-box. Vi kör flaskor på onsdagar och Bag-in-box på måndagar, tisdagar och torsdagar.

Väljer du flaska kan du få en egendesignad etikett i färgtryck. Mycket tjusigt! Skicka oss en bild via e-post (info@mittmusteri.se) på hur du vill att etiketten ska se ut, eller en bild som du vill ha på etiketten, så gör vi ett förslag som vi kan titta på när du kommer. Uppläggningsavgift 100 kr.

Titta under menyvalet Öppettider så ser du vilka tider du kan komma. I Bokningssystemet ser du vilka dagar vi har öppet. Observera att det är olika dagar för flaska och Bag-in-box.