Boka tid i musteriet

Boka tid
Klicka på “Boka tid” ovan.

Musteriet är nu stängt för säsongen.
Tack alla som kommit och mustat hos oss, det blev en riktigt bra mustsäsong till slut. Många har haft rekordskördar, medan andra har drabbats av rönnbärsmal. Nu ser vi fram mot 2021!

Boka en tid i bokningssystemet. Välj mellan för- eller eftermiddag, samt om du vill ha musten på 33 cl flaska eller i 3-liters bag-in-box. Du får musten  samma dag. Tala om om du har långt att resa och vill vänta tills din must är klar. Då kan vi ta hänsyn till det när vi planerar körningarna.

En papperskasse med äpplen väger ungefär 10 kg. Det gör inget om det inte stämmer perfekt, men det är bra för oss att få en uppfattning om ungefär hur mycket som kommer in per dag. Du betalar alltid för mängden must du får med dig hem.

Väljer du flaska kan du få en egendesignad etikett i färgtryck. Mycket tjusigt! Skicka oss en bild via e-post (info@mittmusteri.se) på hur du vill att etiketten ska se ut, eller en bild som du vill ha på etiketten, så gör vi ett förslag som vi kan titta på när du kommer.

När du kommer till Mitt musteri hjälps vi åt att lägga upp äpplena i 5-kiloskorgar på rullbanan. På så sätt förenklas inflödet av äpplen till musteriet.

Titta under menyvalet Öppettider så ser du vilka tider du kan komma. I Bokningssystemet ser du vilka dagar vi har öppet. Observera att det är olika dagar för flaska och Bag-in-box.

Drop-in

Ring oss om du inte hittar en lämplig tid i bokningssystemet.