Boka plats i musteriet

Boka plats
Klicka på ”Boka plats” ovan.

Musteriet är stängt, vi öppnar när äpplena mognar!

Boka plats i bokningssystemet.

Boka om du vill lämna in på morgonen eller vid lunch.

Du får vanligen musten  samma dag. Tala om om du har långt att resa och vill vänta tills din must är klar. Då kan vi ta hänsyn till det när vi planerar körningarna.

En papperskasse med äpplen väger ungefär 10 kg. Det gör inget om din uppskattade mängd inte stämmer perfekt, men det är bra för oss att få en uppfattning om ungefär hur mycket som kommer in per dag. Du betalar alltid för mängden must du får med dig hem.

Välj om du vill ha musten på 33 cl flaska eller i 3-liters bag-in-box. Vi kör flaskor på onsdagar och Bag-in-box på måndagar, tisdagar och torsdagar.

Väljer du flaska kan du få en egendesignad etikett i färgtryck. Mycket tjusigt! Skicka oss en bild via e-post (info@mittmusteri.se) på hur du vill att etiketten ska se ut, eller en bild som du vill ha på etiketten, så gör vi ett förslag som vi kan titta på när du kommer.

Titta under menyvalet Öppettider så ser du vilka tider du kan komma. I Bokningssystemet ser du vilka dagar vi har öppet. Observera att det är olika dagar för flaska och Bag-in-box.