Evenemang

Musikkväll – Norrländska Konjunkturinstitutet NKI, lördag 3 oktober kl 19-22

*** Slutsålt *** Anmäl dig till kölistan så hör vi av oss vid eventuella återbud.

Vi hälsar NKI välkomna till Mitt musteris musikscen, denna gång i granngården Näsets skola. Anmälan med SMS till 070-517 2551. Entré 150 kr. Vi anpassar oss till gällande restriktioner med avseende på pågående pandemi.
Bar till självkostnadspris öppnar kl 19.00, musiken drar igång kring kl 20. Varmt välkomna!

Ciderkurs för nybörjare och entusiaster

Mitt Musteri och Fågelviks Trädgård genomför en ciderkurs nu i höst. Kursen hålls på Mitt musteri i Borgsjö med fyra träffar där vi lär oss att göra en god cider på egna äpplen. 

Under kursen pressar vi kursdeltagarnas egna äpplen, tappar i jästunnor och senare den färdiga cidern på personliga flaskor. Tillsammans bygger vi fördjupad kunskap inför nästa års cidertillverkning! 

Anmälan via mail till info@mittmusteri.se eller sms till 070-517 2551 senast 27 september. Max 20 deltagare. Först till kvarn…

Kursavgift: 1200 kr  Kursstart söndag 11 oktober.

Välkomna! Mats och Pontus

 

 

Musikkväll – Moodswing, lördag 25 juli kl 19-22

Slutsålt. Anmäl dig till kölistan så hör vi av oss vid eventuella återbud.
 
Anmäl dig till info@mittmusteri.se eller sms till 070-517 2551. Meddela namn på alla som kommer. Inträde 100 kr/person. Baren med självkostnadspriser öppnar kl 19.
Bandet börjar spela kl 20.00. Kl 22 hörs åter bara lövsångare och en och annan koltrast…
 
Varmt välkomna!
 

 

Musikkväll – Tema Jimi Hendrix lördag 4 juli kl 19-22

Hendrix Cosmic Command hyllar legenden Jimi Hendrix med en instrumentell konsert i den nyrenoverade gamla ladan hos oss på Näset. Där finns gott om plats för 49 friska musikälskare. Man kan även mingla runt bland äppelträden precis utanför knuten, musiken torde höras även där 😎.

 
 

 

Ciderkurs för nybörjare och entusiaster, hösten 2020

Mitt Musteri och Fågelviks Trädgård genomför en ciderkurs i höst igen. Kursen hålls på Mitt musteri i Borgsjö med tre träffar där vi lär oss att göra en god cider på egna äpplen.  Vi återkommer om tider. Anmäl ditt intresse redan nu!

 

Genomförda evenemang:

Konstrunda i Ljungandalen 2-3 november 2019

För 9:e gången anordnar Ånge och Fränsta Rotaryklubbar Konstrundan i Ljungandalen. I år är Mitt musteri en av utställningslokalerna. Kom och möt Anna Malmström och Kamala K Jansson och deras konst! Kaféet är öppet 11-18 båda dagarna.

 

Ciderkurs för nybörjare och entusiaster

Mitt Musteri och Fågelviks Trädgård genomför en ciderkurs nu i höst. Kursen hålls på Mitt musteri i Borgsjö med tre träffar där vi lär oss att göra en god cider på egna äpplen. 

Under kursen pressar vi kursdeltagarnas egna äpplen, tappar i jästunnor och senare den färdiga cidern på personliga flaskor. Tillsammans bygger vi fördjupad kunskap inför nästa års cidertillverkning! 

Mats och Pontus