Evenemang

Musikkväll – Promenadorquestern, 8 juli 2021 kl 19.00

Det här tillfället bör du inte missa! Vi får besök av Kungliga Tekniska Högskolans studentorkester Promenadorquestern. Det blir en rivig konsert med upptåg och balett i jazziga toner. Boka plats genom SMS till 070-517 2551, skicka namn på de som kommer och ange evenemangsdatum, så har du biljett. Pris 100 kr, betalas när du kommer. Det här är är en verklig happening, så nära cirkus vi kommer i år!

Räkna med att baren är öppen, slutet sällskap. Väderleken och antal deltagare styr om vi är inomhus eller ute i det fria!

Musikkväll – Cosmic Command lirar Hendrixlåtar, 15 juli 2021 kl 19.00

Återfall! Gänget som spelade hos oss ifjol för full lada, kommer tillbaka med fler Hendrixlåtar i bagaget. Boka plats genom SMS till 070-517 2551, skicka namn på de som kommer och ange evenemangsdatum, så har du biljett. Pris 150 kr, betalas när du kommer. Vi håller till i ladan som tar max 50 platser! Arrangeras som slutet sällskap, bar till självkostnadspriser.

Musikkväll – LOJ med vänner, 7 augusti 2021 kl 19.00

Save the date och anmäl ditt intresse till den stora (mar-)drömskonserten i sommarnatten! LOJ med vänner (och det är rätt många det) tar oss igenom en musikalisk resa, lika lång som bygdens son från Sörsian själv, ja till och med längre!

Vi återkommer med biljettsläpp när vi vet hur många vi kan, och får vara på gården på Näset. Håll utkik!
Du kan redan nu boka en plats i biljettkön genom att skicka ett sms till 070-5172551. Ange för- och efternamn på alla som du bokar för, då vi genomför evenemanget som “Slutet sällskap”.

Entre 150 kr/person.

LOJ med vänner består av:
Lars-Olov LOJ Johansson, P O Steen, Hasse Westling, Tomas Nordin, Kent Dahlkvist, Leif Lusen Jonsson, Sören Svensson, Stickan Johansson, Victoria Nilsdotter, Adam Falk, Göran Månsson, Jens Westin, Jonatan Bob Forsen.

Genomförda evenemang:

* * * Inställt * * Inställt * * * pga coronasituationen * * *
Konsert – Two Counties Country Band, 14 november kl 19.00-22.30

Nybildade Two Counties Country Band gör konsertdebut och river av egna och andras countrylåtar. Jihaaa! Anmälan via sms 070-517 2551, först till kvarn gäller! Entré 150 kr. Lokal Näsets skola. Bar till självkostnadspris. Anpassat till gällande restriktioner pga rådande pandemi.

Konstrundan allhelgonahelgen 31 okt – 1 nov, kl 11-18

Dags för den traditionsenliga Konstrundan i Ånge. Vi har glädjen att återigen välkomna Anna Malmström som utställare i våra lokaler.

Kaféet är öppet båda dagarna (lö 31/10 och sö 1/11) kl 11 – 18. Vi anpassar oss till gällande riktlinjer för evenemang under pågående pandemi.

Läs mer på https://konstrunda.nu/

Musikkväll – Norrländska Konjunkturinstitutet NKI, lördag 3 oktober kl 19-22

*** Slutsålt *** Anmäl dig till kölistan så hör vi av oss vid eventuella återbud.

Vi hälsar NKI välkomna till Mitt musteris musikscen, denna gång i granngården Näsets skola. Anmälan med SMS till 070-517 2551. Entré 150 kr. Vi anpassar oss till gällande restriktioner med avseende på pågående pandemi.
Bar till självkostnadspris öppnar kl 19.00, musiken drar igång kring kl 20. Varmt välkomna!

Ciderkurs för nybörjare och entusiaster

Mitt Musteri och Fågelviks Trädgård genomför en ciderkurs nu i höst. Kursen hålls på Mitt musteri i Borgsjö med fyra träffar där vi lär oss att göra en god cider på egna äpplen. 

Under kursen pressar vi kursdeltagarnas egna äpplen, tappar i jästunnor och senare den färdiga cidern på personliga flaskor. Tillsammans bygger vi fördjupad kunskap inför nästa års cidertillverkning! 

Anmälan via mail till info@mittmusteri.se eller sms till 070-517 2551 senast 27 september. Max 20 deltagare. Först till kvarn…

Kursavgift: 1200 kr  Kursstart söndag 11 oktober.

Välkomna! Mats och Pontus

Musikkväll – Moodswing, lördag 25 juli kl 19-22

Slutsålt. Anmäl dig till kölistan så hör vi av oss vid eventuella återbud.
 
Anmäl dig till info@mittmusteri.se eller sms till 070-517 2551. Meddela namn på alla som kommer. Inträde 100 kr/person. Baren med självkostnadspriser öppnar kl 19.
Bandet börjar spela kl 20.00. Kl 22 hörs åter bara lövsångare och en och annan koltrast…
 
Varmt välkomna!
 

Musikkväll – Tema Jimi Hendrix lördag 4 juli kl 19-22

Hendrix Cosmic Command hyllar legenden Jimi Hendrix med en instrumentell konsert i den nyrenoverade gamla ladan hos oss på Näset. Där finns gott om plats för 49 friska musikälskare. Man kan även mingla runt bland äppelträden precis utanför knuten, musiken torde höras även där 😎.

 Ciderkurs för nybörjare och entusiaster, hösten 2020

Mitt Musteri och Fågelviks Trädgård genomför en ciderkurs i höst igen. Kursen hålls på Mitt musteri i Borgsjö med tre träffar där vi lär oss att göra en god cider på egna äpplen.  Vi återkommer om tider. Anmäl ditt intresse redan nu!

Konstrunda i Ljungandalen 2-3 november 2019

För 9:e gången anordnar Ånge och Fränsta Rotaryklubbar Konstrundan i Ljungandalen. I år är Mitt musteri en av utställningslokalerna. Kom och möt Anna Malmström och Kamala K Jansson och deras konst! Kaféet är öppet 11-18 båda dagarna.

Ciderkurs för nybörjare och entusiaster

Mitt Musteri och Fågelviks Trädgård genomför en ciderkurs nu i höst. Kursen hålls på Mitt musteri i Borgsjö med tre träffar där vi lär oss att göra en god cider på egna äpplen. 

Under kursen pressar vi kursdeltagarnas egna äpplen, tappar i jästunnor och senare den färdiga cidern på personliga flaskor. Tillsammans bygger vi fördjupad kunskap inför nästa års cidertillverkning! 

Mats och Pontus